O nama

Građevinska firma „Valor“ sa sjedištem u Poreču, prisutna je na tržištu visokogradnje i niskogradnje. Sposobni smo i stručni u izvršavanju kompliciranih zadataka, završavamo projekte na vrijeme i do potpune funkcionalnosti. U moru tvrtki, koje danas postoje na tržištu, nastojimo se istaknuti kvalitetom izvršenih radova.

Sa svakim klijentom, nastojimo ostvariti dugoročne odnose, jer je zadovoljni klijent glavni element promidžbe.

Politika firme je, da je radnik na prvom mjestu, te da zadovoljan radnik pruža najbolje od sebe. Stoga smo u sklopu naše logističke baze u Poreču, napravili i restoran „Vapor“, u kojem pripremamo kvalitetne tople obroke, za naše radnike. Također, dostavljamo im hranu i na gradilišta, na cijelom području Istarske županije. S obzirom da nam je restaurant kapaciteta 150 sjedečih mjesta, te da imamo parking u garaži za 90 vozila, otvorili smo naša vrata i za vanjske goste. Tako svakodnevno nudimo tople obroke, na bazi dva različita menua. Nudimo juhe, kuhana jela, jela s roštilja, salate i deserte. U našem restaurantu organiziramo raznorazna događanja, kao što su vjenčanja, krstitke, rođendanske proslave, godišnjice, karmine i drugo.

Isto tako nudimo i uslugu cateringa, dostavljamo i uslužujemo hranu na gradilišta, u druge firme koje nemaju mogučnost spremanja hrane za svoje radnike, te raznorazna događanja, na otvorenom i zatvorenom prostoru.